RSS

Museum of Modern Art – Старо Железаре

13 ян.

Здравейте, предполагам, че повечето от вас вече имат представа от тази как да кажа забележителност или поне интересно място, все пак ще си позволя да го представя, все пак добрите неща не трябва да бъдат пропускани.

Това е изкуство представено на открито, по стените и дуварите на едно обикновено село. Толкова е толкова яко, че на човек му се иска да го е измислил и направил самият той. Изкуството е навсякъде и никога не е късно човек да разшири кръгозора си, да се запознае с нещо ново, да успее да обучи сетивата си, за да могат те по лесно да наситят душата му да и предадат смисъл на жалкото му съществуване.

Винаги съм си мислил, че нещата не стават само и единствено с и за пари. Да парите се нещо много важно и основно, но движещата сила на всеки един проект това са идеите, желанието, уменията, креативността, ценностната система и още ред други фактори, които ни правят това което сме.

Пожелавам на всички вас не само през новата година и през всички следващи години, да успеете да напълните живота си и живота на вашите близки със съдържание, както това са направили хората от с. Старо Железаре.

Ако минавате наблизо с идея да се окъпете в Хисаря или искате да спазарите овца от околността за скъп семеен празник, заповядайте да посетите с. Старо Железаре, за да видите неща, който не могат да се видят дори в галерия.

   

П.П. В околността има друг много интересен обект или поне е бил много интересен. Не навсякъде може да се види менхир, като за него почни нищо не е известно, кога е постороен, за какво е ползван, кога и защо е затрупан под могилен насип. Много се колебах дали да го споменавам, защото в момента този уникален обект представлява жалка картинка. За сравнение съм добавил снимка от уикипедия, как е изглеждал мегалита при откриването си или много скоро след това.

Източник: Уикипедия

Източник: Уикипедия

Реклами
 
Вашият коментар

Публикувано от на 13 януари, 2019 in Пътуване

 

Етикети: , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: